Logo D-Cor Projects
Beautiful workspace.
Dental care interior.
Cosy living.

D-Cor Projects: één aanspreekpunt, geen zorgen

D-Cor maakt samen met u werk van renovatie en interieurinrichting. Praktisch en inhoudelijk begeleiden we u naar een fantastisch resultaat. D-Cor Projects heeft alles in huis om elk renovatie- of interieurproject vlot, correct en transparant te laten verlopen. We maken u wegwijs en staan u bij. Eén aanspreekpunt, geen zorgen, een totale aanpak.

U kan bij ons terecht voor particuliere interieurs en bedrijfsprojecten. D-Cor Projects heeft een grote expertise in tandartspraktijken opgebouwd.

Doelgroepen

D-Cor Projects helpt zowel ondernemers als particulieren om een ideale omgeving voor zichzelf te creëren.
We hebben een specifieke expertise in tandartspraktijken. 

Bedrijf

Prikkelarm of inspiratierijk, en als het even kan allebei. Een goede werkomgeving verdient aandacht.

Materiaalkeuze, een deskundige en vlotte aanpak, zonder extra zorgen en volgens een duidelijk plan van aanpak, zo werken wij samen met u aan een werk- en belevingsruimte die de productiviteit in de hand werkt.

Tandartspraktijken

We laten onze tanden zien en realiseren samen met u een fantastische tandartspraktijk. Van nul naar een volledig gebit, in alle transparantie en zonder zorgen.

Is de tand des tijds hard geweest voor uw huidige tandartspraktijk, dan staan wij klaar om onze tanden te zetten in een nieuwe, aangename, positieve, hedendaagse werkomgeving.

Particulier

Een huis beschermt maar in een thuis is het aangenaam vertoeven. Een interieurinrichting, zeker na een renovatie, hoort te passen bij de bewoner of bewoners.

Gezelligheid, de broodnodige ontspanning, een praktische kijk en benadering, er is veel om rekening mee te houden en de kunst is de perfecte balans te vinden.

We don't renovate spaces, we transform them.

D-Cor Projects doet dat bovendien samen met u, en voor u. Persoonlijk contact en vindingrijke vernieuwing genieten daarin de voorkeur. Transparantie en regelmatige briefings zijn de sleutel om volgens een vooraf besproken plan zorgeloos een schitterend renovatie- of interieurproject te realiseren.

Uw renovatie- of interieurproject.

Realisaties

Nieuws

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Rue De Flière 52
  7750 Orroir

  0496 52 73 32
  lieven@d-corprojects.be
  www.d-corprojects.be
  0821.435.788

  Scroll To Top